Aanhangwagen kopen van de beste kwaliteit

Of u nu op zoek bent naar een standaard aanhangwagen of een aanhangwagen voor professioneel gebruik: bij ons bent u zeker van een ruim assortiment én de hoogste kwaliteit.

Uitgebreide keuze

Omdat we vooral op maat werken, kunnen we een bijzonder ruim assortiment aanbieden (tot 3,5 ton!). Zo vindt u gegarandeerd de beste oplossing voor uw specifieke noden. Geremd of ongeremd, volledig op maat of in een handig standaardformaat: onze zaakvoerder Geert gaat met u op zoek naar het ideale model.

Hoogwaardige materialen

Jaarlijks bouwen wij zo’n 1000 aanhangwagens. Ieder exemplaar hiervan wordt met de grootste zorg en met de beste materialen in onze eigen werkplaats gemaakt. Dankzij het hoogwaardig staal en de vloerplaten van maar liefst 18 mm dik beschikt u over een aanhangwagen van topkwaliteit.

Als erkend Europees constructeur is maatwerk onze troef.

 

Dienst na verkoop

Ook na de aankoop blijven we u graag helpen. Breuk of slijtage aan uw aanhangwagen? Onze professionele herstelservice garandeert dat u snel en zorgeloos terug de baan op kunt.

Uiteraard kan u uw aanhangwagen ook bij ons binnenbrengen voor een onderhoud (inclusief remtest) vóór de jaarlijkse keuring. Indien u dat wenst, kunnen wij ook voor u naar de keuring gaan.

Voor informatie over reparatie en onderhoud kunt u contact opnemen met Geert Vandaele op het nummer 0473/355 778

Uw aanhangwagen: Kwalitatief en op maat!

De oplossing voor uw transport